Find Folding Electric Bike Smart Electric, Electric Mountain Bike, Korean Japanese Electric Mountain Bike on Industry Directory, Reliable Manufacturer/Supplier/Factory from China.

Inquiry Basket (0)

The Latest Product Alerts Send Me

26inch High Quality Lithium Battery Folding Electric Bike Smart Electric Mountain Bike

Product Description

Company imformation

We are the bicycle manufacturer in Hangzhou,Zhejiang,China.We have 20years of experience of making bikes.Our bikes have Passed CE and ISO9000. Major market is Europe ,USA,South Amercian,Korea and Japan. Our products including medium and high grade Mountain Bike,beach cruiser,City Bike,Folding Bike,children bike,Chopper bike,racing bike,BMX and Fixed Gear Bike!
 26inch High Quality Lithium Battery Folding Electric Bike Smart Electric Mountain Bike



Associated Brands
26inch High Quality Lithium Battery Folding Electric Bike Smart Electric Mountain Bike

 
Production room
26inch High Quality Lithium Battery Folding Electric Bike Smart Electric Mountain Bike
26inch High Quality Lithium Battery Folding Electric Bike Smart Electric Mountain Bike



26inch High Quality Lithium Battery Folding Electric Bike Smart Electric Mountain Bike
26inch High Quality Lithium Battery Folding Electric Bike Smart Electric Mountain Bike

26inch High Quality Lithium Battery Folding Electric Bike Smart Electric Mountain Bike
26inch High Quality Lithium Battery Folding Electric Bike Smart Electric Mountain Bike



Our certificate
26inch High Quality Lithium Battery Folding Electric Bike Smart Electric Mountain Bike


Payment and Shipping
26inch High Quality Lithium Battery Folding Electric Bike Smart Electric Mountain Bike


26inch High Quality Lithium Battery Folding Electric Bike Smart Electric Mountain Bike


FQA

1. Can I order sample?
 
Answer: Yes, we accept sample for trial order,
NO RETAIL.
 
2. How long for delivery time?
 
Answer: For electric bicycle sample order, our delivery time is 20 to 30days; for one full container, it's 25 to 45days.
 
3. Which colures will be available?
 
Answer:Normally, we will introduce the most popular colures to customers.
 
At the same time, we are able to make colures according to customer's demands.
 
4. Can I use my logo(sticker) on the Electric bike?
 
Answer: Yes, we can make customer's logo(sticker) on the electric bike for one full container order.
 
5. How to delivery to foreign buyer?
 
Answer: For sample order, the customer can select by express or by air.
 
For full container order, by sea is the best choice.
 
6. What's the payment terms?
 
Answer: Normally we use TT, L/C.
 
7. Need I assemble parts of the electric bike when we get them?
 
Answer: Yes, we will take out few parts, like pedals(if have), front wheel, front fender before package.
Our workers will put these parts in electric bike cartons.
 
And will send one professional tool bag to help you assemble. It's easy to make it.
 
8. Can I mix different models in one full container order?
 
Answer:Yes, we accept different models in one full container.
 
9. Need I buy spare parts for first order?
 
Answer: Yes, you can buy some spare parts for future service.
 
The quantity depends on your electric bike order. We will give you advice when you need.
 
10. Are your company a trading one or a factory?
 
 Answer: Factory + trade (mainly factories, so the quality can be ensured and price competitive)


Business card


Contact person: Jackson
  
 

 

Number: 15669975959

 

Contact us if you need more details on Folding Electric Bike Smart Electric. We are ready to answer your questions on packaging, logistics, certification or any other aspects about Electric Mountain Bike、Korean Japanese Electric Mountain Bike. If these products fail to match your need, please contact us and we would like to provide relevant information.

Product Categories : Electric bike

Email to this supplier
  • *Subject:
  • To:

  • *Messages:
    Your message must be between 20-8000 characters
Hot Products
EN1888 standard 2017 high quality new model baby doll stroller with car seatNew Model Snow Bike/Trendy Fatbike/High quality Carbon Fat Bike frame/26 Inch Fat Bicycle tire Bike with best pricebest cheap bmx bike for sale/cool design freestyle bmx bike for boys/20inch good price bmx bike2017 popular good quality cheap bmx bikes/wholesale beautiful bmx bike freestyle for sale /China manufacture new model bicycle26 inch women bike/city bicycle/adult bicycle2017 Popular educational kids walker children walker for baby/plastic multifunctional baby walker/baby walker cum swing PU wheel2018 hot selling baby swing car child ride on toys/factory price plastic wiggle kids swing car/cheap price children swing carSmart baby children electric car wholesale price/factory produce mini electric car/high quality kids electric ride on carWholesale bike pump road bike tire ,Portable pump air in bike tire ,cheap cycle pump indiaFactory direct supply high quality baby balance bike/wholesale OEM balance bike 12 inch/CE no pedal bicycle for babyAlibaba Yimei new arrive lightweight folding bikes/hot sale folding bike in Malaysia market/cheap 20 inch bicycleKids scooter 4 wheels for kids/hot sale kids kick scooter saleFactory mountain bike best price sri lanka/mtb 26 steel ordinary disc brake/titanium mountain bike steel frameChina best sell children bike/four wheels EN 71 bike front children/hot selling cheap wholesale bicycle kids 3years child bikeWholesale 12 inch safety kids bike /2018 new children bike/factory supply kids bikes cheap priceChina factory direct supply baby tricycle new models with push bar/CE passed push along trike/child toy tricycle for 3 year old