Find Mountain Bike , Downhill Bike , Cyclocross Bikes on Industry Directory, Reliable Manufacturer/Supplier/Factory from China.

Inquiry Basket (0)

The Latest Product Alerts Send Me

26 Adult Sports Mountain Bike Bicycle Suspension Aluminum Mans Down Hill Mountain Cycle

Product Description

Quick Details
Type:
Mountain Bike
Gears:
21 Speed
Foldable:
No
Gender:
Men
Fork Suspension:
Yes
Wheel Size:
26"
Frame Material:
Aluminum
Fork Material:
Steel
Rim Material:
Aluminum
Net Weight:
15KGS
Brand Name:
GUANHAO or OEM
Model Number:
GH-326080M
Place of Origin:
Zhejiang, China (Mainland)
Gross Weight:
17kg
Color:
to order
Certificate:
CE ISO9001
Handlebar:
aluminium
seatpost:
aluminium
Brake:
aluminium disc brake
Crank:
aluminium ,3 pcs
Tyre:
26*2.125
Pedal:
aluminium,wellgo
Derailleur:
shimano FD:M310 RD:M310 Shift:EF-51 21 speed
Gloss Weight:
17KGS
Supply Ability
Supply Ability:
20000 Piece/Pieces per Month
Packaging & Delivery
Packaging Details
Assemble: SKD 95% SKD 85% CKD Package:Carton or bag Packing size:145x18x76CM quantity:20GP:155 pieces 40HQ:360 pieces
Port
Shanghai/Ningbo
Lead Time :
45 days after the deposit

Product Description
Factory direct 26'' Leisure entertainment sports mountain bike 
Overview 
Size26''
Color(s)to order
Frameset 
Framealuminium 
Forkaluminium alloy suspension
Chain coverno
Speed21 speed
Tire26*2.125   
Rim aluminium
Components 
Pedalaluminium wellgo
Brakealuminium disc brake 
Handlebaraluminium 
Stemaluminium 
Head part setsaluminium 
Saddlemountain bike saddle (to order)
Seat postaluminium 
Packing Size&Quantity85%SKD 145x18x76cm, 155 pieces in a 20GP,360 pieces in a 40HQ
 

Company imformation

We are the bicycle manufacturer in Hangzhou,Zhejiang,China.We have 20years of experience of making bikes.Our bikes have Passed CE and ISO9000. Major market is Europe ,USA,South Amercian,Korea and Japan. Our products including medium and high grade mountain bike,beach cruiser,City Bike,Folding Bike,children bike,Chopper bike,racing bike,BMX and Fixed Gear Bike!
 26 Adult Sports Mountain Bike Bicycle Suspension Aluminum Mans Down Hill Mountain Cycle



Associated Brands
26 Adult Sports Mountain Bike Bicycle Suspension Aluminum Mans Down Hill Mountain Cycle

 
Production room
26 Adult Sports Mountain Bike Bicycle Suspension Aluminum Mans Down Hill Mountain Cycle
26 Adult Sports Mountain Bike Bicycle Suspension Aluminum Mans Down Hill Mountain Cycle

26 Adult Sports Mountain Bike Bicycle Suspension Aluminum Mans Down Hill Mountain Cycle
26 Adult Sports Mountain Bike Bicycle Suspension Aluminum Mans Down Hill Mountain Cycle
26 Adult Sports Mountain Bike Bicycle Suspension Aluminum Mans Down Hill Mountain Cycle



26 Adult Sports Mountain Bike Bicycle Suspension Aluminum Mans Down Hill Mountain Cycle
26 Adult Sports Mountain Bike Bicycle Suspension Aluminum Mans Down Hill Mountain Cycle




Our certificate
26 Adult Sports Mountain Bike Bicycle Suspension Aluminum Mans Down Hill Mountain Cycle


Payment and Shipping
26 Adult Sports Mountain Bike Bicycle Suspension Aluminum Mans Down Hill Mountain Cycle


26 Adult Sports Mountain Bike Bicycle Suspension Aluminum Mans Down Hill Mountain Cycle


FQA

1. Can I order sample?
 
Answer: Yes, we accept sample for trial order,
NO RETAIL.
 
2. How long for delivery time?
 
Answer: For electric bicycle sample order, our delivery time is 20 to 30days; for one full container, it's 25 to 45days.
 
3. Which colures will be available?
 
Answer:Normally, we will introduce the most popular colures to customers.
 
At the same time, we are able to make colures according to customer's demands.
 
4. Can I use my logo(sticker) on the Electric bike?
 
Answer: Yes, we can make customer's logo(sticker) on the electric bike for one full container order.
 
5. How to delivery to foreign buyer?
 
Answer: For sample order, the customer can select by express or by air.
 
For full container order, by sea is the best choice.
 
6. What's the payment terms?
 
Answer: Normally we use TT, L/C.
 
7. Need I assemble parts of the electric bike when we get them?
 
Answer: Yes, we will take out few parts, like pedals(if have), front wheel, front fender before package.
Our workers will put these parts in electric bike cartons.
 
And will send one professional tool bag to help you assemble. It's easy to make it.
 
8. Can I mix different models in one full container order?
 
Answer:Yes, we accept different models in one full container.
 
9. Need I buy spare parts for first order?
 
Answer: Yes, you can buy some spare parts for future service.
 
The quantity depends on your electric bike order. We will give you advice when you need.
 
10. Are your company a trading one or a factory?
 
 Answer: Factory + trade (mainly factories, so the quality can be ensured and price competitive)


Business card

Contact person: Jackson
  
 

 

Number: 15669975959
 

Contact us if you need more details on Sports Mountain Bike. We are ready to answer your questions on packaging, logistics, certification or any other aspects about Hill Mountain Cycle、Mountain Bike. If these products fail to match your need, please contact us and we would like to provide relevant information.

Product Categories : Mountain Bike

Hot Products
EN1888 standard 2017 high quality new model baby doll stroller with car seatNew Model Snow Bike/Trendy Fatbike/High quality Carbon Fat Bike frame/26 Inch Fat Bicycle tire Bike with best pricebest cheap bmx bike for sale/cool design freestyle bmx bike for boys/20inch good price bmx bike2017 popular good quality cheap bmx bikes/wholesale beautiful bmx bike freestyle for sale /China manufacture new model bicycle26 inch women bike/city bicycle/adult bicycle2017 Popular educational kids walker children walker for baby/plastic multifunctional baby walker/baby walker cum swing PU wheel2018 hot selling baby swing car child ride on toys/factory price plastic wiggle kids swing car/cheap price children swing carSmart baby children electric car wholesale price/factory produce mini electric car/high quality kids electric ride on carWholesale bike pump road bike tire ,Portable pump air in bike tire ,cheap cycle pump indiaFactory direct supply high quality baby balance bike/wholesale OEM balance bike 12 inch/CE no pedal bicycle for babyAlibaba Yimei new arrive lightweight folding bikes/hot sale folding bike in Malaysia market/cheap 20 inch bicycleKids scooter 4 wheels for kids/hot sale kids kick scooter saleFactory mountain bike best price sri lanka/mtb 26 steel ordinary disc brake/titanium mountain bike steel frameChina best sell children bike/four wheels EN 71 bike front children/hot selling cheap wholesale bicycle kids 3years child bikeWholesale 12 inch safety kids bike /2018 new children bike/factory supply kids bikes cheap priceChina factory direct supply baby tricycle new models with push bar/CE passed push along trike/child toy tricycle for 3 year old